THK ‘DAN MİRZA'YA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

THK ‘DAN MİRZA

İncegöl, Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza'yı makamında ziyaret ederek Bandırma Belediyesi Eğitim Destek evi öğrencileri için hazırlattığı araç-gereçleri kendisine teslim etti.






Türk
Hava Kurumu Bandırma Şube Başkanı Münir İncegöl, Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza'yı makamında ziyaret ederek Bandırma Belediyesi Eğitim Destek evi öğrencileri için hazırlattığı araç-gereçleri kendisine teslim etti.


Türk Hava Kurumu Başkanı Münir İncegöl ziyaret ile ilgili yaptığı konuşmada kendilerine her konuda yardımcı olan Belediye yönetimine teşekkür etti.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yardımcısı Dursun Mirza, eğitime verdikleri destekten dolayı Türk Hava Kurumu Başkanı Münir İncegöl'e teşekkür etti.

Mirza: Bandırma Belediyesinin görev alanı çok geniş. Belediye olarak her alanda önemli görevler yerine getiriyoruz. Bununla birlikte kentimizdeki kurumlarla da iç içe çalışıyoruz. bu kurumlarımızın başında da Türk hava Kurumumuz geliyor. Kendileriyle her zaman iş birliği içindeyiz. Özellikle kurban derilerinin toplanmasında birbirimize önemli katkımız oldu. Bunun dışında THK eğitime önemli derecede destek veriyor. Bu yardımlar kapsamında THK Bandırma Şubesi Başkanımız Münir İncegöl'ün çocuklarımıza hazırlattığı araç-gereçleri bizim yardımımızla öğrencilerimize göndermek istedi. Bizler bundan büyük mutluluk duyuyoruz. Bizlere güvendikleri için ayrıca teşekkür ediyoruz. Ayrıca öğrencilerimize ve eğitime sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Öte yandan Bandırma Belediyesi'nin yerine getirdiği sosyal yardım çalışmalarıyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Başkan Yardımcısı Mirza, hayırsever vatandaşların kendilerine güvenerek Belediye aracılığıyla bu yardımları gerçekleştirdiklerini söyledi.

Mirza: Sosyal yardımlarda da gıda yardımlarında olsun yemek yardımlarında olsun ve diğer yardımlarımızda olsun vatandaşlarımız bizlere güvenerek bizlerin aracılığıyla bu yardımlarını gerçek ihtiyaç sahipleriyle buluşturuyorlar. Bizlerde bu güveni boşa çıkarmayarak üstümüze düşen sorumluluğu yerine getirerek bu yardımları gerçek ihtiyaç sahipleriyle buluşturuyoruz. Bizlere güvenerek bu yardımları yapan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli